Nieuws

NU in verkoop!

Met de vakantie in het vooruitzicht maakt het centrum van Antwerpen zich op voor een wel heel warme zomer

 

 

Wat zijn jullie aan het doen dan?

Wij realiseren een bijzondere woonomgeving in het historische centrum van Antwerpen. Geen koude, smakeloze en ongezellige blokkendozen zoals de projectontwikkelaars in gans de stad bouwen, maar speelse woningen gebouwd op de authentieke fundamenten van welleer voorzien van hedendaags comfort en luxe.  Niet alleen appartementen maar ook heuse woningen met tuin of (dak) terras. Natuurlijk met berging én desgewenst met ondergrondse parking.

 

 

 

Hoe ziet het project eruit achter de gevels?

Dat houden we nog even geheim. Momenteel zijn we druk met de gefaseerde renovatie. Je zal begrijpen dat het realiseren van een hedendaags project binnen een historisch kader niet eenvoudig is. Daarom hebben we besloten alle woningen en appartementen bijna instapklaar aan te bieden. Natuurlijk kan u als toekomstig bewoner uw woning binnen de vergunde mogelijkheden stylen volgens uw eigen visie en wensen. Mopro Invest voorziet een OPEN HUIS voor alle geinteresseerden en kopers tijdens de pinksterdagen en hemelvaart. Houd onze website daarom goed in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief. 

 

 

 

Waar ligt dat dan?

Morpro Invest realiseert haar nieuwste project met de naam 'Bolonia la Grassa' gelegen direct achter de Meir in de Lange Nieuwstraat. Het project ligt in alle rust verscholen achter een tweetal trapgevels uit de 16e eeuw. De gevels verhullen een unieke woonomgeving die vergelijkbaar is met die van een Begijnhof. Gelegen in het hart van 't Stad achter de beroemste winkelstraat van Belgie, tussen de Groenplaats, Grote Markt en het historische Centraal Station. 

 

Ik wil hier ook wonen!

Dat begrijpen wij als geen ander. Natuurlijk wilt u ook deel uitmaken van dit unieke stukje Antwerpen. U bent van harte welkom. Volg onze website en check regelmatig de projectwebsite. U kan zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief zodat u direct over alle informatie kunt beschikken. 

Klik hier voor de projectwebsite/ pre-inschrijving.

Volg de project ontwikkelingen ook via Facebook en Instagram